Selecteer pagina

Van “praktisch nul” naar basic Spaans in acht weken.

Kom je momenteel niet verder dan “Hola, dos cervezas por favor” en wil je graag een basic gesprek kunnen voeren in het Spaans?

Ga een stapje verder dan DuoLingo, en “Get Spanish” (zoals ‘De Jeugd van Tegenwoordig’ zou zeggen;))

In acht weken

 • leer je op ontspannen wijze de basisbeginselen van de Spaanse taal
 • en krijg je een leuke dosis gespreksstof tot je, zodat je niet meer met je mond vol tanden staat, maar locals blij verrast en je zelfverzekerder richting het prachtige Spanje of Latijns-Amerika afreist.Je gaat zelf aan de slag met grammatica, vocabulaire en gevarieerde oefeningen in het online programma. In de wekelijkse één op één Skype-calls lopen we de stof samen door, bespreken we het huiswerk en staan met name uitspraak en zinsopbouw centraal. Jouw tempo is hierin leidend uiteraard.

Dit is wat je onder andere te wachten staat:

– Het Spaanse alfabet
– Vervoegingen tegenwoordige tijd (regelmatig)
– Veel voorkomende onregelmatige werkwoorden tegenwoordige tijd
– Een deel van de verleden tijd
– Een deel van toekomende tijd
en meer

Onderwerpen die onder andere voorbij komen:
– Iets vertellen over jezelf, je familie, waar je woont,
hoe oud je bent, watvoor werk je doet, etc.
– Restaurant essentials
– De weg vragen
– Essentials op reis
– Een (kamer)reservering maken
– Je lijfelijke- en gemoedstoestand

De voordelen van online werken op een rij:

 • Je doorloopt de lessen en het huiswerk op de momenten dat het jou het beste schikt.
 • Je hoeft er niet de deur voor uit; lees: dit bespaart je tijd, vervoerskosten, doorweekte kleding of boeken als het weer eens regent in ons kikkerlandje én een dure oppas als je kinderen hebt.
 • Met privélessen zet je sneller stappen vooruit dan in een klasje, waar je regelmatig afhankelijk bent van of een ander zijn huiswerk heeft gemaakt.
 • Alles is gericht op een persoonlijke én flexibele aanpak. In klassikale vorm moet je maar net geluk hebben dat datgene waar je moeite mee hebt uitgebreider wordt behandeld dan hetgeen je al weet.

In de lente van 2017 is Imke begonnen mij Spaanse les te geven. Dit wilde ik al lang leren en omdat Imke vrijwel vloeiend Spaans spreekt heb ik haar gevraagd mij acht basislessen (plus huiswerk) te geven. De lessen zijn mij erg goed bevallen. Voorafgaand aan elke les kreeg ik van Imke tijdig huiswerkopdrachten opgestuurd via haar online lesprogramma. Ik maakte dan zelfstandig het huiswerk en besprak dit vervolgens met Imke tijdens onze Skype-call. Heel fijn dat de lestijden zo flexibel waren! Ik kon een afspraak met Imke plannen wanneer het mij uitkwam die week. Tijdens de les heeft Imke me goed geholpen bij mijn uitspraak en het begrijpen van de grammatica. Een aanrader als je Spaans wilt leren op je eigen tijden en niveau!
Ik kan iedereen aanraden om met Imke te werken, of het nou gaat over schrijven, coaching of Spaanse les! Muchichimas gracias, Im!

Suzanne van Duijn

PR Expert, SuusjeHQ

De cursus Spaans van Imke is TOP. Ik wilde al langer Spaans leren maar het groepsgebeuren stond me tegen, want ik wil graag leren op mijn niveau met voldoende uitdaging… nou dat heb ik geweten! De lessen waren pittig, ik moest af en toe écht aan de bak. Er is een goede afwisseling tussen lezen, leren, schrijven, filmpjes en muziek (mi favorito). Imke is super flexibel en begripvol en ik kon met precies datgene wat ik wilde weten of niet snapte bij haar terecht. Ik raad iedereen aan de cursus inclusief skypesessies te doen om het Spaans echt te begrijpen en omdat dat in mijn ervaring noodzakelijk is voor het leren van de uitspraak. Ik ben er helemaal klaar voor mijn eerste kennis van het Spaans te gaan toepassen op vakantie!

Ellen

Muziektherapeute

Cuanto cuesta?

Zelfstudie programma + één Skype-call

 • Toegang tot het online lesmateriaal
 • Nadat jij me de huiswerkopdrachten toegestuurd hebt, krijg je van mij de juiste antwoorden toegezonden
 • Één Skype-call van een uur om hetgeen te bespreken wat je wilt bespreken

  € 97,- inclusief BTW

Achtweekse: The whole shebang

 • Toegang tot het online lesmateriaal
 • Uitwerkingen van de huiswerkopdrachten
 • Wekelijks een Skype-call van een uur (acht in totaal)
 • Mijn volledige toewijding (net als die van jou:))


  € 397,- inclusief BTW

  NB: ik heb op dit moment plek voor
  Drie enthousiastelingen, ben jij er daar één van?

Extra Skype-call?

Wanneer je behoefte hebt aan een extra Skype-call boek je deze eenvoudig bij
€ 50,- per uur (ook hier zit de BTW al bij inbegrepen)

Veel gestelde vragen:

Wanneer kan ik beginnen?

Wanneer je wilt. Dit stemmen we op elkaar af in de aanmeldprocedure.

Hoe gaat de aanmeldprocedure in zijn werk?

De aanmelding en betaling gaan eenvoudig via bovenstaande link op deze pagina. Na betaling ontvang je van mij binnen 48 uur een email met nadere informatie over hoe je toegang hebt tot het online programma en het inplannen van Skype-calls.

Is het mogelijk alleen het online programma met één Skype-call te doorlopen?

Dat kan dus inderdaad en je kan daar ook eenvoudig een paar extra losse calls bij boeken voor € 50,00. Als je echter serieus gemotiveerd bent, is het aan te raden ‘all in’ te gaan. Je leert immers het beste by doing. Stel je voor dat je zes weken lang een woord verkeerd uitspreekt, zie dat dan maar weer eens af te leren. Tevens zijn de Skype-calls een goede stok achter de deur voor het maken van je huiswerk;)

Spreek je vloeiend Spaans na acht weken?

Laten we eerlijk en realistisch met elkaar zijn: nope. Hoe vloeiend is je Engels op dit moment en hoeveel tijd en energie heb je daar in gestopt? Er is meer nodig om een taal voluit te spreken en op alle vlakken te beheersen. Wel zul je na deze acht weken een gedegen basis hebben waar vanuit je verder kan gaan bouwen. Een taal leer je nou eenmaal het beste als je je er helemaal in onderdompelt.

Hey maar Imke, jij bent geen Spaans native..

Dat klopt, ik ben zo Nederlands als wat, met zo nu en dan daar nog een Brabants accent tussendoor. Waar ik in Amsterdam vaak de vraag kreeg “waar uit het zuiden kom je vandaan?” wordt me, zodra ik mijn mond open trek, in Latijns-Amerika regelmatig gevraagd in welk deel van Spanje ik opgegroeid ben. Dat zie ik als een groot compliment! Lang leven alle reizen naar Spaanstalige gebieden en werkervaring op Mallorca en Gran Canaria. En toch ook fijn dat Nederlands nog steeds de moedertaal is, vooral met e.e.a. uitleggen is dat erg welkom.

Kan ik in termijnen betalen?

Als je all in gaat en de achtweekse in twee termijnen wilt betalen, is dat mogelijk. Laat me dat dan even weten middels een mailtje (info@imkevankuppeveld.com) dan stel ik de factuur handmatig voor je op. Het worden dan twee maandtermijnen van € 210,- (dit is inclusief de BTW).

Heb je een andere vraag?

Schroom niet en mail ‘m naar me op info@imkevankuppeveld.com. Hasta pronto!