Selecteer pagina

Op imkevankuppeveld.com vind je meer informatie en wat ik voor je kan betekenen.

Ik kan jaloers op je zijn, hoe een jong mens al zo veel meer van zichzelf weet en meer voluit kan leven. Ik wil je echt danken voor de toewijding en serieusheid die ik ervaar in je werk. Bijzonder dapper en goed!

Winnifred

De geleverde waarde van je traject is vele malen hoger dan de gevraagde vergoeding.

Hugo

Ik heb twee verschillende opdrachtgevers en werk al een tijd met tegenzin bij mijn baan op donderdag. Eindelijk besloten dit te bespreken en te vertrekken. Vandaag om twaalf uur een gesprek en kreeg alweer allerlei gedachten die me aan het twijfelen brachten. Jouw bericht bevestigt mijn beslissing en geeft kracht: ik ga actie ondernemen, ik stop daar, zodat er iets gaat veranderen. Wat niet gebeurt als ik niets doe. Dankjewel!

Ellen