Select Page

Creatieve content nodig? Kom maar door!

Verhalen maken en spelen met woorden, I love it! Van romantische melodrama’s tot kernachtige SEO-copy en het beschrijven van reisbestemmingen. You name it. I typ it.

Laat me je helpen jouw hersenspinsels op papier, uh laptop, te krijgen.

Op mijn blog krijg je een idee van mijn schrijfstijl. Daarnaast klim ik voor de volgende opdrachtgevers met regelmaat in de pen: Parkvakanties, SuusjeHQ (ghostwriting Rondreis & Vrije Meid), Lifecoach Phil, Chantal Schram. Check hieronder hun ervaringen.

Benieuwd of ik ook wat voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op,
dan spreek ik je snel.

10 + 11 =

Ik ben heel blij met jou als ‘opdrachtnemer’. Ik kan altijd op je rekenen, je doet wat je zegt en levert altijd goede teksten. Daarnaast waardeer ik je enorm om je inhoudelijkheid in het werk als ook de manier van communiceren daarover. Naast communicatie over opdrachten is er ook ruimte voor gezelligheid, dat vind ik tof. Ik hoop dat we nog lang samen blijven werken!

Suzanne van Duijn

www.suusjehq.nl

Met Imke is het altijd fijn samenwerken. Goede teksten die lekker weglezen en goed aansluiten bij mijn publiek. En ze worden binnen no-time geleverd. Top!

Laurens

www.parkvakanties.nl

Zonder te overdrijven kan ik zeggen dat Imke mijn bedrijf en daarmee mijn leven leuker, mooier en makkelijker maakt. Elke dag opnieuw. Imke werkt nu al meer dan anderhalf jaar met mij samen en ik wil niet meer zonder. Ik vind sowieso dat iedereen ‘een Imke’ zou moeten hebben.

Imke heeft aangeboren talenten die niet aan te leren zijn. Ze is super empathisch en weet daarmee altijd pakkende teksten te schrijven. Haar creativiteit is never ending. En ze verrast me elke keer weer.

Daarnaast helpt ze me door middel van coaching als ik vastloop in bijvoorbeeld klantcontact. Ze biedt me een ander perspectief en de juiste tools om op niveau en bij mezelf te blijven.

Wat ik enorm waardeer is dat ze snel reageert als ik haar contact. Ze is altijd ruim voor een deadline klaar met het project. Ze is intens goed in Nederlands. Daar kunnen we allemaal nog wat van leren. En ze checkt haar werk altijd dubbel.

En naast dat alles is ze gewoon een heel erg leuk mens. We communiceren vaak door middel van voice berichtjes in WhatsApp en terwijl we werk bespreken lachen we ondertussen ook wat af. Ze stelt zich altijd kwetsbaar op, ze heeft humor, veel diepgang, veel levenservaring, een amazing persoon.

Phil van Son

www.lifecoachphil.com

Imke is ontzettend creatief in haar woordenschat, waardoor zelfs de meest saaie input wordt omgetoverd tot een lekker leesbare en vooral leuke tekst. Ze levert haar content altijd (ruim) op tijd aan, is zeer flexibel en staat ook bij spoedklusjes voor me klaar. Ontzettend fijn om mee te werken!

Chantal Schram

www.chantalschram.nl